1. תחילה, חממו את המחבת על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית והחמאה. המתינו עד שהחמאה נמסה והתערבבה עם השמן.
2. הוסיפו את השקדים והצנוברים למחבת וטגנו אותם קלות עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נפלא. זהירות לא לשרוף אותם! הוציאו אותם מהמחבת והניחו בצד.
3. באותה מחבת, הוסיפו את שיני השום הכתושות וטגנו קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
4. הניחו את פילה המוסר ים במחבת, כשהעור כלפי מטה. טגנו במשך כ-4-5 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
5. הפכו את הפילה בעדינות וטגנו את הצד השני למשך 3-4 דקות נוספות, עד שהדג מבושל לחלוטין.
6. הוסיפו למחבת את מיץ הלימון, המלח והפלפל, וערבבו בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
7. החזירו את השקדים והצנוברים למחבת, פזרו מעל הפילה והמשיכו לבשל עוד דקה אחת.
8. העבירו את הפילה לצלחת הגשה, פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה והגישו חם.