1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מניחים את פילה המוסר במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מקבל צבע זהוב.
4. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
5. באותה מחבת, מוסיפים את החרדל, הדבש והחומץ הבלסמי, ומערבבים היטב עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
6. מחזירים את הדג למחבת, ומבשלים עוד כ-5 דקות תוך כדי שהרוטב מצפה את הדג מכל צדדיו.
7. מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים עד שהיא נמסה ומעשירה את הרוטב.
8. מסירים מהאש, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.