1. מתחילים בהכנת פירה הבטטה: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עם מעט מלח עד שהן רכות. מסננים ומועכים עם חמאה וחלב עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את הגזרים, הקישוא והפלפל האדום וממשיכים לטגן עד שהירקות מתרככים מעט.
3. מוסיפים למחבת את רוטב הסויה ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ-5 דקות. מסירים מהאש ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
4. במחבת נפרדת, מחממים מעט שמן זית ומטגנים את פילי המוסר ים כ-3 דקות מכל צד עד שהם זהובים ועסיסיים.
5. להגשה: מניחים על כל צלחת פירה בטטה, מעליו מניחים פילה מוסר ים ומסביב מפזרים את הירקות המאודים. ניתן לקשט בפטרוזיליה נוספת לפי הטעם.