1. תחילה, נתחיל בהכנת הפילה מוסר ים. נשטוף את הפילה היטב ונייבש אותו עם נייר סופג. נמליח ונפלפל את הפילה משני הצדדים ונניח בצד.
2. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על אש בינונית. נוסיף את שן השום הכתושה ונערבב למשך כדקה עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. נוסיף את הפילה למחבת, נבשל כל צד כ-3-4 דקות עד שהדג מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב יפה.
4. נוסיף למחבת את היין הלבן ונבשל עוד כ-2 דקות עד שהיין מתאדה מעט.
5. נוסיף את מיץ הלימון והדבש למחבת, נערבב בעדינות ונבשל עוד דקה.
6. נכבה את האש ונפזר מעל הפילה את גרעיני הרימון ועלי הנענע הטריים.
7. נגיש את הפילה חם, עם רוטב היין והדבש שנשאר במחבת, ונקשט בעוד גרעיני רימון ונענע לפי הטעם.