1. תחילה, נתחיל בהכנת פילה המוסר ים. חממו מחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית והחמאה. כשהחמאה נמסה, הוסיפו את שיני השום הכתושות וטגנו קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
2. הניחו את פילי המוסר ים במחבת, ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם. טגנו כל צד כ-4-5 דקות עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב יפה.
3. הוסיפו את מיץ הלימון למחבת, והמשיכו לבשל עוד דקה אחת. הסירו את הדגים מהמחבת ושמרו בצד.
4. באותה מחבת, הוסיפו את הברוקולי וערבבו היטב עם השום והשמן שנותרו במחבת. הוסיפו את רוטב הסויה ושמן השומשום, והמשיכו להקפיץ את הברוקולי כ-5 דקות עד שהוא מתרכך אך עדיין שומר על פריכותו.
5. פזרו את השומשום הקלוי מעל הברוקולי והגישו את הברוקולי המוקפץ לצד פילה המוסר ים החם.
6. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון נוסף מעל הדג והברוקולי לפני ההגשה להעצמת הטעמים.