1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מניחים את פילה הלוקוס במחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהדג מקבל צבע זהוב.
4. סוחטים את מיץ הלימון מעל הדג ומוסיפים את החמאה למחבת. נותנים לחמאה להינמס ולתת לדג טעם עשיר.
5. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומבשלים עוד דקה אחת.
6. מסירים מהאש ומגישים חם עם תוספת של סלט ירוק או תפוחי אדמה אפויים.