1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הלוקוס למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל היטב.
4. מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים בעדינות עד שהיא נמסה ומצפה את הדג.
5. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומיץ הלימון, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 2 דקות.
6. מסירים מהאש ומגישים חם, ניתן לקשט בעוד עשבי תיבול טריים מעל.