1. תחילה, נשטוף את פילה הלוקוס במים קרים ונייבש אותם היטב עם נייר סופג. חשוב לוודא שהדג יבש כדי לקבל טיגון מושלם.
2. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על חום בינוני. נוסיף את השום הכתוש ונערבב בעדינות עד שהשום מתחיל להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
3. נוסיף את פילה הלוקוס למחבת, נניח אותם בעדינות על השום והשמן. נטגן כל צד כ-3-4 דקות עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
4. נוסיף למחבת את מיץ הלימון, נמליח ונפלפל לפי הטעם. נבשל עוד כ-2 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
5. נוריד את המחבת מהאש ונעביר את פילה הלוקוס לצלחת הגשה. נפזר מעל פטרוזיליה קצוצה לקישוט ונגיש מיד.