1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים עד שהן מזהיבות ונהיות פריכות. חשוב לשים לב לא לשרוף את השום, כדי שלא יתקבל טעם מריר.
2. מוציאים את השום מהמחבת ומניחים בצד. באותו שמן, מוסיפים את פילה הלוקוס ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
3. מוסיפים למחבת את היין הלבן ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהיין מצטמצם מעט והדג סופג את הטעמים.
4. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מיץ הלימון, מלח ופלפל, ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים בעדינות כדי שהדג לא יתפרק.
5. מסדרים את פילה הלוקוס על צלחת הגשה, מפזרים מעל את השום הפריך ששמרנו בצד, ומגישים חם לצד סלט ירוק או ירקות קלויים.