1. מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
4. מוסיפים את רצועות הפלפלים והקישוא ומקפיצים במשך 5-7 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
5. מוסיפים את רוטב הסויה והדבש, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את מיץ הלימון.
7. מסירים את הירקות מהמחבת ומניחים בצד.
8. באותה מחבת, מניחים את פילה הלוקוס עם העור כלפי מטה ומטגנים במשך 4-5 דקות עד שהעור פריך.
9. הופכים את הפילה ומבשלים עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
10. מחזירים את הירקות למחבת, מערבבים בעדינות עם הדג ומבשלים עוד דקה.
11. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.