1. מתחילים בהכנת הדגים: מתבלים את פילה הלוקוס במלח, פלפל, מיץ לימון ושום כתוש. נותנים להם לנוח כ-10 דקות לספיגת הטעמים.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית על אש בינונית. מוסיפים את פילה הלוקוס ומטגנים כ-4 דקות מכל צד עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
3. מוציאים את הדגים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מוסיפים את הברוקולי והאפונה הירוקה ומטגנים כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
4. מוסיפים את התרד למחבת וממשיכים לטגן עוד 2 דקות עד שהתרד מתרכך.
5. מחזירים את פילה הלוקוס למחבת, מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים יחד עוד 2 דקות.
6. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד להוספת טעם רענן.