1. מתחילים בחימום מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם, מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
2. מוסיפים את פילה הלוקוס למחבת, עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים במשך כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הופכים את הפילה ומוסיפים למחבת את החמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים את היין הלבן ומיץ הלימון. מבשלים עוד כ-5 דקות, תוך כדי שמדי פעם יוצקים את הרוטב על הדג בעזרת כף.
4. מוסיפים את השמיר הקצוץ, מלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים עוד 2 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין והרוטב מצטמצם מעט.
5. מסירים מהאש ומגישים חם, עם מעט מהרוטב מעל כל פילה לקישוט.