1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מוסיפים את קוביות הדלעת ומטגנים כ-10 דקות עד שהן מתרככות ומתחילות להזהיב.
2. מוסיפים למחבת את גרעיני החמניה וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות עד שהגרעינים מקבלים צבע זהוב.
3. מוסיפים למחבת את השום הכתוש, הדבש והחומץ הבלסמי, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד כ-2 דקות.
4. מוציאים את תערובת הדלעת והגרעינים מהמחבת ומניחים בצד.
5. מוסיפים למחבת את כף שמן הזית הנותרת ומניחים את פילה הלוקוס במחבת. מטגנים כ-4 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב.
6. מחזירים את תערובת הדלעת והגרעינים למחבת ומבשלים יחד עם הדג עוד כ-3 דקות.
7. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.