1. תחילה, נשטוף את פילה הלברק היטב ונייבש אותם עם נייר סופג. נמליח ונפלפל את הפילטים משני הצדדים.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף כף שמן זית. כשהשמן חם, נוסיף את פילה הלברק עם העור כלפי מטה. נטגן כ-4 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
3. נהפוך את הפילטים ונוסיף למחבת את החמאה ושתי שיני שום כתושות. נמשיך לטגן עוד כ-3 דקות עד שהדג מבושל היטב.
4. נוציא את הפילטים מהמחבת ונשמור אותם חמים.
5. באותה מחבת, נוסיף כף שמן זית נוספת ואת שן השום הכתושה הנותרת. נטגן קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
6. נוסיף את התרד למחבת ונקפיץ אותו עם השום כ-2 דקות עד שהתרד מתרכך אך עדיין שומר על צבעו הירוק.
7. נוסיף מלח, פלפל ומיץ לימון ונערבב היטב.
8. נגיש את פילה הלברק על צלחת הגשה ונפזר מעל את התרד המוקפץ עם השום. נגיש מיד וניהנה מכל ביס!