1. מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כ-30 שניות עד שהריח מתפשט.
3. מניחים את פילה הלברק במחבת, צד העור כלפי מטה, ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור פריך.
4. הופכים את הפילה ומטגנים עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל היטב.
5. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
6. באותה מחבת, מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי החריף, הדבש ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
7. מחזירים את פילה הלברק למחבת ומצפים אותם ברוטב.
8. מפזרים מעל את הבצל הירוק והכוסברה ומגישים חם.