1. תחילה, יש לשטוף את פילטי הלברק במים קרים ולייבש אותם היטב עם נייר סופג. זה חשוב כדי שהדג יקבל את הטעמים בצורה מיטבית.
2. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם, הוסיפו את שיני השום הכתושות וטגנו אותן קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. הניחו את פילטי הלברק במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. פזרו מעל את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס בצורה שווה.
4. טגנו את הדג במשך כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב. הפכו את הפילטים בעדינות וטגנו עוד 3-4 דקות מהצד השני.
5. הוסיפו את פרוסות הלימון למחבת והמשיכו לבשל עוד 2 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
6. הסירו את המחבת מהאש ופזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה. הגישו חם עם תוספת של סלט ירוק או תפוחי אדמה אפויים.