1. תחילה, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. תבלו את פילה הלברק במלח ופלפל משני הצדדים.
3. הניחו את הפילה במחבת עם הצד של העור כלפי מטה וטגנו כ-3-4 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
4. הפכו את הפילה וטגנו עוד 2 דקות.
5. הוסיפו את השום הכתוש למחבת וטגנו עוד דקה.
6. מזגו את היין הלבן למחבת והביאו לרתיחה.
7. הוסיפו את הטימין והרוזמרין והמשיכו לבשל על חום נמוך כ-5 דקות עד שהיין מצטמצם.
8. הוסיפו את החמאה ומיץ הלימון וערבבו בעדינות עד שהחמאה נמסה.
9. הסירו מהאש ופזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.