1. תחילה, יש לשטוף את פילה הדניס במים קרים ולייבש היטב עם נייר סופג.
2. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
3. תבלו את פילה הדניס במלח ופלפל שחור משני הצדדים.
4. כשהשמן חם, הניחו את הפילה במחבת עם העור כלפי מטה. טגנו כ-5 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
5. הפכו את הפילה וטגנו עוד כ-3 דקות מהצד השני.
6. הוסיפו את השום הכתוש למחבת וטגנו עוד דקה, תוך כדי ערבוב קל כדי שהשום לא יישרף.
7. סחטו את מיץ הלימון מעל הפילה במחבת ותנו לו להתבשל עוד דקה.
8. הסירו מהאש והעבירו לצלחת הגשה. קשטו בפטרוזיליה קצוצה והגישו מיד.