1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים עד שהן מזהיבות ופריכות. מוציאים את השום מהמחבת ושומרים בצד.
3. מתבלים את פילה הדניס במלח ופלפל משני הצדדים.
4. מניחים את הפילה במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור פריך.
5. הופכים את הפילה ומוסיפים את עשבי התיבול למחבת. מטגנים עוד 3-4 דקות.
6. מוסיפים את פרוסות הלימון למחבת ומבשלים עוד 2 דקות.
7. מסירים מהאש ומפזרים את השום הפריך מעל הפילה לפני ההגשה.