1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים כ-5 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
4. מוסיפים את הזיתים השחורים ומערבבים היטב.
5. מניחים את פילה הדניס במחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל היטב.
6. מוסיפים את היין הלבן ומיץ הלימון למחבת, ומבשלים עוד כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
7. מפזרים את עלי הבזיליקום הקצוצים מעל ומגישים חם.