1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מניחים את פילה הדניס במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב. הופכים את הפילה ומטגנים עוד 2 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להתרכך. מוסיפים את הגזרים, הפלפל האדום והקישוא וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-5 דקות.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
4. מחזירים את פילה הדניס למחבת ומבשלים יחד עם הירקות עוד כ-3 דקות. סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
5. מגישים חם ונהנים מהטעמים הנפלאים!