1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מניחים את פילה הדג בקערה גדולה ושופכים מעל את המרינדה. מוודאים שכל הפילה מכוסה היטב במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 15 דקות לספיגת הטעמים.
3. מחממים את הפלאנצ'ה על חום גבוה. מוסיפים את החמאה ומחכים שתימס ותתחיל לבעבע.
4. מניחים את פילה הדג על הפלאנצ'ה החמה, צד העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב.
5. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
6. מסירים מהפלאנצ'ה ומניחים על צלחת הגשה. ניתן לקשט בפטרוזיליה קצוצה נוספת ומעט מיץ לימון טרי לפני ההגשה.