1. תחילה, נשטוף את פילה הבורי במים קרים ונייבש אותם היטב עם נייר סופג.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן הזית.
3. נוסיף את השום הכתוש למחבת ונערבב קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. נוסיף את פילה הבורי למחבת, עם הצד של העור כלפי מטה, ונבשל כ-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
5. נהפוך את הפילה ונבשל עוד כ-3 דקות מהצד השני.
6. נפזר מעל את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס, ונזלף את מיץ הלימון.
7. נמשיך לבשל עוד כ-2 דקות עד שהדג מבושל היטב.
8. נפזר מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ונגיש חם.