1. מתחילים בהכנת הרוטב: סוחטים את התפוז ומערבבים את המיץ עם הדבש, החומץ הבלסמי, השום הכתוש, מלח ופלפל. מניחים בצד להשריה.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית על אש בינונית. מניחים את פילי הבורי במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-5 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב.
3. הופכים את הפילים וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
4. מוסיפים למחבת את הרוטב שהכנו ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהרוטב מצטמצם מעט והדג סופג את הטעמים.
5. מוסיפים את גרגרי הרימון ומבשלים עוד דקה אחת בלבד.
6. מסירים מהאש ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
7. מגישים חם עם תוספת של אורז לבן או סלט ירוק.