1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את הדבש, חרדל דיז'ון, רוטב סויה, חומץ בלסמי ושום כתוש. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מתבלים את פילי הבורי במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים אותם במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
4. הופכים את הפילים וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
5. יוצקים את הרוטב על הפילים במחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהרוטב מסמיך והדגים מבושלים היטב.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.