1. נתחיל בהכנת הירקות: קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. את הקישואים חותכים לפרוסות דקות. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית ומטגנים את הבטטה עד שהיא מתחילה להתרכך, כ-10 דקות. מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
2. מוסיפים למחבת את השום הכתוש, הדבש והרוזמרין. מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות עד שהריחות מתחילים להתפשט במטבח.
3. מתבלים את פילי הבורי במלח ופלפל לפי הטעם. מחממים מחבת נוספת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הפילים על צד העור כ-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב. הופכים את הפילים ומטגנים עוד 3 דקות.
4. מוסיפים למחבת עם הדגים את מיץ הלימון והיין הלבן. מבשלים על אש נמוכה עוד 5 דקות עד שהדגים סופגים את הטעמים.
5. מסדרים את הירקות על צלחת הגשה ומניחים מעליהם את פילי הבורי. יוצקים מעל את הרוטב שנשאר במחבת ומגישים חם.