1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מניחים את פילטי הבורי במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב. הופכים את הפילטים ומטגנים עוד 2 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להתרכך. מוסיפים את הפלפל האדום, הקישוא והגזר וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים אך עדיין שומרים על פריכות.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח, פלפל ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
4. מחזירים את פילטי הבורי למחבת ומבשלים יחד עם הירקות עוד 2 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. מגישים חם ונהנים!