1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את החרדל, הדבש, השום הכתוש, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית והחמאה. מחכים שהחמאה תימס ותתחיל לבעבע.
3. מניחים את פילה האמנון במחבת, עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות מהצד השני.
5. יוצקים את הרוטב שהכנו מעל הפילה במחבת, ומבשלים עוד כ-5 דקות, תוך כדי ניעור המחבת כדי שהרוטב יכסה את הדג מכל הצדדים.
6. מסירים מהאש ומעבירים את הפילה לצלחת הגשה. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.