1. תחילה, נחתוך את הפלפלים לרצועות דקות ואת הבצל הסגול לפרוסות דקות.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן הזית.
3. נוסיף את הבצל הסגול למחבת ונטגן עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. נוסיף את רצועות הפלפלים למחבת ונמשיך לטגן עד שהן מתרככות ומתחילות להזהיב.
5. בזמן שהירקות מתבשלים, נמרח את פילי האמנון במיץ לימון, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל.
6. נדחוף את הירקות לצד המחבת ונניח את הפילים במרכז המחבת.
7. נטגן את הפילים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהם מבושלים היטב ומקבלים צבע זהוב.
8. נגיש את המנה חמה, מקושטת בפטרוזיליה קצוצה.