1. מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. מוסיפים את הגזרים, הפלפל האדום והקישוא וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב למשך כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה אחת.
4. מזיזים את הירקות לצד המחבת ומוסיפים את כף השמן הנוספת. מניחים את פילי האמנון במחבת ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים ומתבשלים היטב.
5. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח, פלפל ומיץ הלימון למחבת ומערבבים בעדינות כך שהרוטב יכסה את הדגים והירקות.
6. מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
7. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. מגישים חם ונהנים!