1. מתחילים בהכנת הפילה: מתבלים את פילי האמנון במלח ופלפל משני הצדדים. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני.
2. מוסיפים את פילי האמנון למחבת ומטגנים כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את גרעיני הרימון ומערבבים בעדינות.
4. מחזירים את פילי האמנון למחבת, מוסיפים את מיץ הלימון והדבש, ומבשלים עוד כ-2 דקות תוך כדי ערבוב עדין.
5. מכבים את האש ומפזרים מעל את עלי הנענע הטריים. מגישים חם עם תוספת של גרעיני רימון מעל לקישוט.