1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
4. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מתרכך.
5. מוציאים את התרד מהמחבת ושומרים בצד.
6. באותה מחבת, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב ליצירת רביכה.
7. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהרוטב מסמיך.
8. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
9. מסדרים את פילה הדג בתבנית אפייה ומשפכים מעל את הרוטב.
10. מפזרים את התרד המבושל מעל הדג.
11. מפזרים את גבינת הצ'דר מעל התרד.
12. מכסים את התבנית בבצק עלים, חותכים חריצים קטנים למעלה כדי לאפשר לאדים לצאת.
13. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות או עד שהבצק זהוב ופריך.
14. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.