1. מתחילים בהכנת המשקה על ידי ערבוב הערק, מיץ תפוז הדם ומיץ הליים בקערה גדולה. יש לערבב היטב עד שהטעמים מתמזגים יחד.
2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד שהוא נמס לחלוטין בתערובת.
3. מכינים כוסות הגשה וממלאים אותן בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. יוצקים את תערובת הערק והפירות על הקרח בכל כוס, עד למילוי כמעט מלא.
5. מקשטים כל כוס בפרוסות תפוז דם וליים, ומוסיפים עלי נענע טריים לקישוט.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמיוחדים של המשקה.