1. מתחילים בהכנת סירופ סוכר: מערבבים 1/4 כוס סוכר עם 1/4 כוס מים בסיר קטן ומחממים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
2. בכוס גדולה או קנקן, מערבבים את הערק עם מיץ הרימונים וסירופ הסוכר שהתקרר.
3. מוסיפים את המים המוגזים ומערבבים בעדינות כדי לשמור על הבועות.
4. מוסיפים את עלי הנענע ומערבבים קלות כדי לשחרר את הארומה.
5. ממלאים כוסות בהגשה בקרח כתוש ושופכים את הקוקטייל מעל הקרח.
6. מקשטים בפרוסות לימון ומגישים מיד.