1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מנקים את העוף היטב ומייבשים אותו עם נייר סופג.
3. מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הקצוץ, הרוזמרין, הטימין, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
4. משפשפים את העוף בתערובת התיבול מכל הצדדים, כולל מתחת לעור.
5. מניחים את פרוסות הלימון והבצל בתוך חלל העוף.
6. קושרים את רגלי העוף בחוט מטבח כדי לשמור על צורתו במהלך האפייה.
7. מניחים את העוף בתבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 90 דקות, או עד שהעוף זהוב ועסיסי.
8. מוציאים מהתנור ונותנים לעוף לנוח כ-10 דקות לפני הפריסה וההגשה.