1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, הדבש, רוטב הסויה, החומץ הבלסמי, השום הכתוש, המלח, הפלפל, הפפריקה ועשבי התיבול. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את חזה העוף למרינדה ומערבבים כך שכל החתיכות יהיו מצופות היטב. מכסים את הקערה ומניחים במקרר למשך 15 דקות לפחות כדי שהטעמים ייספגו.
3. בינתיים, מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה. חותכים את הפלפלים לרצועות ומניחים אותם על הגריל. צולים את הפלפלים כ-10 דקות, עד שהם מתרככים ומקבלים סימני גריל יפים.
4. מוציאים את הפלפלים מהגריל ומניחים בצד. מניחים את חזה העוף על הגריל וצולים כ-6-7 דקות מכל צד, עד שהעוף מבושל היטב ומקבל צבע זהוב.
5. מסדרים את חזה העוף והפלפלים הקלויים על צלחת הגשה ומגישים חם. ניתן להוסיף מעט עשבי תיבול טריים לקישוט.