1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה בגודל 24 ס"מ עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, הקקאו, הקינמון, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים והוסיפו את שמן הזית, החלב ותמצית הווניל. ערבבו היטב.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו עד לקבלת בלילה חלקה.
5. שפכו את הבלילה לתבנית האפייה והכניסו לתנור למשך 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
6. הוציאו מהתנור ותנו לעוגה להתקרר לפני ההגשה. ניתן לפזר אבקת סוכר מעל לקישוט.