1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
2. חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
4. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב, שמן הזית, מיץ הלימון וגרידת הלימון. מערבבים היטב.
5. מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
6. מוסיפים את קוביות הדג, עשבי התיבול, גבינת הפרמזן, הזיתים, העגבניות המיובשות והצנוברים. מערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתפזרים באופן שווה בבלילה.
7. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ומיישרים את החלק העליון בעזרת כף.
8. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
9. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר מעט לפני החיתוך וההגשה.