1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את השיבולת שועל, הקוקוס הטחון, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים את שמן הקוקוס המומס ותמצית הווניל. מערבבים היטב.
4. מאחדים את התערובות על ידי הוספת התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
5. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על התבנית במרווחים שווים.
6. אופים בתנור שחומם מראש כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על רשת.
8. מגישים ונהנים!