1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקוואקר, הקמח המלא, אבקת האפייה והמלח. ערבבו היטב כדי לוודא שאין גושים.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצה והוסיפו את הדבש, שמן הקוקוס ותמצית הווניל. טרפו עד שהתערובת חלקה ואחידה.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו בעדינות עד לקבלת בצק אחיד.
5. הוסיפו את השקדים הקצוצים והצימוקים וערבבו בעדינות עד שהם מתפזרים באופן שווה בבצק.
6. בעזרת כף, הניחו תלוליות קטנות של בצק על תבנית האפייה, והשאירו מרווחים קטנים בין כל עוגיה.
7. אפו בתנור שחומם מראש כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות קלות בשוליים.
8. הוציאו מהתנור ותנו לעוגיות להתקרר על רשת לפני ההגשה.