1. תחילה, ננקה את הסרדינים: נחתוך את הראש ונוציא את הקרביים. נשטוף היטב במים קרים ונייבש עם נייר סופג.
2. בקערה גדולה, נערבב את השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע, שמן הזית, מיץ הלימון, גרידת הלימון, מלח ופלפל. נוסיף את פירורי הלחם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. נמלא כל סרדין בכף מהתערובת ונלחץ בעדינות כדי שהתערובת תישאר בפנים.
4. נסדר את הסרדינים הממולאים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ונטפטף מעל מעט שמן זית.
5. נחמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס ונאפה את הסרדינים במשך 25-30 דקות, עד שהם מזהיבים ומבשלים היטב.
6. נגיש חם, עם פרוסות לימון טרי בצד לקישוט.