1. ראשית, ננקה את הסרדינים: נחתוך את הראש ונוציא את הקרביים. נשטוף היטב במים קרים ונייבש עם נייר סופג.
2. נערבב בקערה את הקמח עם כף מלח גס וחצי כף פלפל שחור גרוס.
3. נטבול כל סרדין בתערובת הקמח, נדאג לצפות אותו מכל הצדדים.
4. נחמם שמן לטיגון עמוק במחבת גדולה. כשהשמן חם, נטגן את הסרדינים בכמה נגלות, כדי לא להעמיס על המחבת.
5. נטגן כל נגלת סרדינים כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים ופריכים.
6. נוציא את הסרדינים מהשמן ונניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
7. נפזר מעל הסרדינים המטוגנים את יתרת המלח הגס והפלפל השחור הגרוס.
8. נגיש עם רבעי לימון בצד לסחיטה מעל הסרדינים לפני האכילה.