1. נתחיל בניקוי הסרדינים: יש להסיר את הראש והזנב ולנקות את הבטן. לאחר מכן, לשטוף היטב במים קרים ולייבש עם נייר סופג.
2. בקערה גדולה, נערבב את קמח התירס עם הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, המלח, הפלפל השחור והצ'ילי הגרוס. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. בקערה נפרדת, נקציף את הביצים עם השום הכתוש ומיץ הלימון. נוסיף את הדבש ונערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
4. נטבול כל סרדין בתערובת הביצים ולאחר מכן נצפה אותו בתערובת קמח התירס. נוודא שכל סרדין מצופה היטב מכל הצדדים.
5. נחמם שמן לטיגון עמוק במחבת גדולה. כשהשמן חם, נטגן את הסרדינים עד שהם מזהיבים ופריכים, כ-3-4 דקות מכל צד.
6. נוציא את הסרדינים מהשמן ונניח על נייר סופג כדי להסיר עודפי שמן.
7. נגיש את הסרדינים המטוגנים חמים, עם פרוסות לימון טרי בצד לקישוט.