1. מתחילים בהכנת הסלמון: מחממים מחבת עם מעט שמן שומשום ומטגנים את הסלמון כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מתבשל היטב. מוציאים מהמחבת ומניחים להתקרר מעט.
2. חותכים את הגזר, המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות וארוכות. קוצצים את עלי הנענע, הכוסברה והבצל הירוק.
3. ממלאים קערה גדולה במים פושרים ומשרים את דפי האורז למשך כ-20 שניות עד שהם מתרככים.
4. מניחים דף אורז על משטח עבודה נקי ומסדרים במרכזו מעט מהסלמון, ירקות ועשבי תיבול. מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מקפלים את הצדדים של דף האורז כלפי המרכז ומגלגלים לרול הדוק.
6. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי האורז והמילוי.
7. מגישים את הספרינג רולס עם רוטב צ'ילי מתוק ורוטב סויה בצד לטבילה.