1. הכינו את כל המרכיבים מראש: קצצו את הפלפל החריף, גרדו את הגזר, חתכו את המלפפון לרצועות דקות וקצצו את הכוסברה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הטונה עם הפלפל החריף, הגזר, המלפפון, רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון והכוסברה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את השומשום הקלוי.
3. מלאו קערה גדולה במים חמימים וטבלו כל דף אורז במים למשך כ-10 שניות עד שהוא מתרכך.
4. הניחו את דף האורז על משטח עבודה נקי והניחו כף מהתערובת במרכז הדף.
5. קפלו את הצדדים של דף האורז כלפי המרכז ולאחר מכן גלגלו אותו מלמטה כלפי מעלה ליצירת רול. חזרו על הפעולה עם שאר דפי האורז והתערובת.
6. הגישו את הספרינג רול עם רוטב סויה או רוטב צ'ילי מתוק בצד להשלמת החוויה.