1. נתחיל בהכנת קרם האבוקדו: קלפו את האבוקדו והוציאו את הגלעין. הכניסו את האבוקדו לקערה וכתשו אותו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם חלק. הוסיפו מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל וערבבו היטב. הניחו בצד.
2. קלפו את המנגו וחתכו אותו לרצועות דקות. עשו את אותו הדבר עם הגזר, המלפפון והפלפל האדום. הניחו את כל הירקות בקערה נפרדת.
3. חתכו את פילה הדג לרצועות דקות. חממו מחבת עם מעט שמן זית וטגנו את רצועות הדג עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוסיפו רוטב סויה ודבש, ערבבו היטב והניחו בצד.
4. הכינו את דפי האורז לפי ההוראות על האריזה. הניחו דף אורז על משטח עבודה נקי והניחו במרכזו מעט מקרם האבוקדו, רצועות דג, ירקות טריים, כוסברה ונענע.
5. גלגלו את דף האורז בזהירות כך שיכסה את המילוי בצורה הדוקה. חזרו על הפעולה עם שאר דפי האורז והמילוי.
6. הגישו את הספרינג רולס עם רוטב סויה בצד לטבילה ותיהנו מהטעמים המרעננים והמיוחדים.