1. תחילה, נחתוך את פילה הדג לרצועות דקות ונניח בצד. נחתוך את הגזר, המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות וארוכות. נחתוך את האבוקדו לקוביות קטנות.
2. בקערה קטנה, נערבב את רוטב הסויה, שמן השומשום ומיץ הלימון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
3. נניח דף אורז אחד בקערת מים חמימים למשך כ-20 שניות עד שהוא מתרכך. נוציא ונניח על משטח עבודה נקי.
4. במרכז דף האורז, נניח כמה רצועות דג, ירקות, קוביות אבוקדו, עלי נענע וכוסברה. נטפטף מעט מהרוטב שהכנו מעל.
5. נקפל את הצדדים של דף האורז כלפי פנים, ולאחר מכן נגלגל את הדף מהחלק התחתון כלפי מעלה עד שנוצר רול מהודק.
6. נחזור על הפעולה עם שאר דפי האורז והמרכיבים.
7. נגיש את הספרינג רולס עם שארית הרוטב בצד לטבילה.