1. תחילה, חותכים את פילה הדג לרצועות דקות ומניחים בקערה. מוסיפים רוטב סויה, שמן שומשום ומיץ לימון, מערבבים היטב ומשרים למשך 15 דקות.
2. בזמן שהדג מושרה, חותכים את הגזר, המלפפון, הפלפל והאבוקדו לרצועות דקות. קוצצים את הנענע, הכוסברה והבצל הירוק.
3. ממלאים קערה גדולה במים פושרים. טובלים עלה אורז אחד במים למשך 10 שניות עד שהוא מתרכך, ומניחים על משטח עבודה נקי.
4. מניחים במרכז עלה האורז מעט מהדג המושרה, רצועות ירקות, נענע, כוסברה ובצל ירוק. מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים את העלה לרול הדוק.
5. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי האורז והמילוי.
6. מגישים את הספרינג רולס עם רוטב סויה לטבילה בצד.