1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והשום עד שהם שקופים.
3. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה.
4. מוסיפים את קרם השמנת ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. מוסיפים את הסלמון המעושן ומבשלים עוד 2-3 דקות.
6. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב יכסה את כל הפסטה.
7. מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומגישים חם.