
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני. מוסיפים את השום ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את קוביות הסלמון למחבת ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהן מבושלות היטב.
4. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים עד שהספגטי מצופה היטב ברוטב.
6. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה וגבינת הפרמזן המגוררת.
7. מגישים חם ונהנים מכל ביס!